Huidverbetering

Microneedling, radiofrequentie, peeling, mesotherapie enzovoort zijn allemaal behandelingen voor huidverbetering.

Kort door de bocht kunnen dit allemaal huidverbeterende behandelingen zijn, omdat ze je huid veranderen. De kunst is echter om de juiste behandelingen toe te passen bij de juiste huid. Elke techniek heeft zijn voor- en nadelen. Daarom passen we deze behandelingen ook enkel toe nadat je een huidanalyse hebt ondergaan.

Wil je een afspraak maken voor een intake of een behandeling? Klik dan hier en boek gemakkelijk online!

Led therapie geeft de immuniteit van je huid een enorme boost.
Zeer broze, fragiele huiden  hebben enorm baat bij deze behandeling. Bovendien wordt Led therapie ook vaak ingezet na intense peelings.

€ 60

Duidelijke afgelijnde pigmentvlekken zijn niet enkel esthetisch storend, ze zijn ook zeer moeilijk te behandelen! De spot treatment van Meline pakt zeer doeltreffend (in 1 à 2 behandelingen) dit probleem aan.

€ 65

Mesowave is een unieke behandeling omdat het 2 technologieën in 1 behandeling combineert: no needle mesotherapie en ultrasoon.

No needle mesotherapie duwt als het ware actieve werkstoffen dieper de huid in, terwijl ultrasoon de huidcellen ontvankelijker maakt. Omdat deze 2 tegelijk gecombineerd worden, vindt er dus een spectaculair beter opname in je huid plaats!

Dankzij deze techniek kunnen we heel doelgericht huidproblemen aanpakken en de huid gezond krijgen.

€ 90

mesowave hasselt
mesowave hasselt

Radiofrequentie zorgt dankzij een electromagnetisch warmteveld voor een directe opspanning van de huid. Bovendien stimuleert het ook de aanmaak van nieuwe elastische vezels, waardoor de huid steviger wordt.

€ 90

radiofrequentie hasselt
radiofrequentie hasselt
Met behulp van peelings kunnen we op een mooie manier je huid gladder maken. Omdat we verschillende peelings gebruiken, die we bovendien onderling kunnen mengen, is het mogelijk om hier volledig op maat te werken.

Zo kunnen we behalve verfijnend werken, ook extra aandacht geven aan pigmentvlekken, verstoppingen, vochtproblemen of rimpels.

€ 100

peeling hasselt
peeling hasselt

Microneedling werkt op 2 manieren huidverjongend:

Door middel van microscopische perforaties worden actieve werkstoffen rechtstreeks in de juiste huidlaag gebracht waardoor hun doeltreffendheid enorm toeneemt.

Anderzijds zetten deze minuscule “verwondingen” je huid in herstelmodus. De huid zal de microkanalen dichten door nieuw collageen aan te maken. Hierdoor gaan rimpels vervagen en poriën verminderen.

€ 130

microneedling hasselt
microneedling hasselt


Nanoneedling werkt op een gelijkaardige manier als microneedling.
Omdat de naalden dunner en minder lang zijn is nanoneedling beter inzetbaar rond de oogcontour. Nanoneedling werkt beter op de poriestructuur, maar minder op rimpels.

€ 130

nanoneedling hasselt
nanoneedling hasselt

Meline is een unieke behandeling voor het aanpakken van melasma (zwangerschapsmasker). Het pakt moeilijk te behandelen hyperpigmentatie aan en maakt tegelijk het huidoppervlak superglad.

Meline heeft ook een speciale “intimate” behandeling voor een bleaching van de intieme zone.

€ 130

melasma hasselt
melasma hasselt

Combinatie behandelingen versterken elkaars werking waardoor je sneller resultaat krijgt.

Bij een combinatiebehandeling krijg je 50% korting op de prijs van het goedkoopste pakket.