Huidanalyse

Een huidanalyse met Observ huidscan in ons instituut te Hasselt is de beste start om je huid te veranderen! Met behulp van ons Observ toestel brengen we alle kenmerken die jouw huid uniek maken helder naar voor. Op deze manier maken we een juiste inschatting en stellen we een persoonlijk behandelplan voor huidverbetering op. Tijdens de huidanalyse krijgen we volgende zaken te zien:

huidanalyse
huidanalyse

De daglicht foto is als het ware ons vertrekpunt. Deze foto laat in een gecontroleerde lichtomgeving je huid zien zoals we deze ook zien in daglicht. Deze foto gaan we vooral gebruiken om na een behandelkuur vast te stellen hoe de huid veranderd is.

huidanalyse
huidscan

De cross-polarised foto laat de dieper liggende gevoeligheid zien. Dankzij deze foto kunnen we het intensiteitsniveau van de behandeling bepalen. Ook zien we helder alle ontstekingsprocessen in de huid. Bovendien kunnen we de evolutie van couperose of rosacea perfect opvolgen dankzij dit beeld.

huidanalyse
observ

De parallel-polarised foto geeft een buitengewoon helder beeld van het huidoppervlak. Vochttekorten, poriën, rimpels, dode huidcellen,… worden gemakkelijk zichtbaar.

huidanalyse
huidanalyse Hasselt

UV-licht laat ons dieper liggende zonneschade opsporen. Hierdoor kunnen we bepaalde pigmentproblemen al aanpakken nog voor ze zich aan het oppervlak openbaren.

huidanalyse
huidscan observ

Met Woods licht kunnen we beter kijken naar de activiteit van talg. Hyperactieve talgklieren gaan oplichten dankzij deze lichtbron. Afhankelijk van de kleur waarin het talg oplicht weten we ook hoe kwalitatief het talg is. Bovendien kunnen we ook de aanwezigheid van de acné bacterie testen onder dit licht.

huidanalyse
observ Hasselt

Als laatste toont de gelaatsteint waar we op moeten focussen om op korte termijn je huid het meeste te veranderen. Als je een egalere huid wilt toont deze foto exact waar de pijnpunten zitten en waar we op moeten werken.

Bovendien combineren we deze huidanalyse met een uitgebreide intake en vragenlijst. Door deze 2 te combineren kunnen we de oorzaak van eventuele huidproblemen achterhalen. Op deze manier kunnen we samen de kern aanpakken. Door ons te focussen op de oorzaak in plaats van het symptoom, kunnen we samen zorgen voor duurzame huidverbetering.

Wil jij ook een huidanalyse met observ huidscan in ons instituut in Hasselt? Maak dan gemakkelijk online je afspraak!